Over Tesli

Sinds 1989 is Tesli bekend in de regio. Begonnen met een collectie uit eigen Atelier, en inmiddels uitgegroeid tot een zaak van ruim 150m2. Van de allerkleinste tot de allergrootste kunt u bij ons terecht. De mooiste merken uit o.a Nederland en Scandinaviƫ kunt u hier vinden. De collectie is ruim en veelzijdig, en uw look is volledig af te stylen met toffe schoenen en accessoires.

Wij willen de beste service verlenen bij de aankoop van uw kleding en of schoenen en dat kunnen we het beste in de winkel! Wilt u een uitgebreide collectie zien en ontspannen winkelen komt u dan gezellig naar Groenlo. . Wilt u iets bijzonders of is een speciale maat het geval? Er is bij Tesli van alles mogelijk en wij proberen u dan ook met alle service te voorzien.

Bent u op zoek naar een artikel of iets speciaals? Neemt u dan contact op via de contactpagina. Wilt u graag een keer een vriendinnen avond organiseren dan is dat bij ons natuurlijk mogelijk. Wij plannen dan samen een avond waar naar hartelust geshopt kan worden.